Hekkelünk és emulálunk- Nintendo kontroller, mint kávézóasztal

2012. április 13.

Minirovat, igen egy újabb. De a későbbi átláthatóság érdekében nem csak címkékkel, hanem rovatcímekkel is meg szeretném különböztetni ezeket a rovatokat.

Ez a fura című minirovat a retro számítástechnika jegyében fogant eszközöket, használati tárgyakat, esetlegesen még új, házilag készített számítógépeket és konzolokat is jelenthet.

Most egy kávézóasztallal nyitjuk a sort. Igen, egy asztallal, amely azonban kiköpött mása egy Nintendo Entertainment System (NES) kontrollerének. Leszámítva persze, hogy az asztal 1 méter x 0,5 méter a híres kétgombossal ellentétben.

 

 

 

 

 

Az asztal természetesen fából (juhar/dió/mahagóni) készült, de ami a lényeg, hogy működő irányítópaddal és gombokkal rendelkezik, szabvány kábellel csatlakoztatható a konzolhoz. Pihentetéskor üvegborítással védhető meg a véletlen rongálástól.

Az asztal 4 féle változatban kapható, akár vegyes anyagokból készült verzióban, illetve választható nem működtethető modell is. Kicsivel több, mint 1 hónapig készül a Bohemian Workbench cég műhelyében.

A működő változat ára pedig, ha jól vettem ki:

3500 dollár (vagyis több, mint 900 ezer forint)...
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr504414200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása