Hekkelünk és emulálunk

2012. június 17.

Videójáték háttérképek

A rovatcím részben félrevezetés (hiszen nem olyanról lesz benne szó, mint eddig), részben pedig nem (plusz annyi rovat már sok lenne), hiszen nem szabványos háttérképekről lesz szó, amelyet tonnaszámra lehet találni "mai" játékok terén, illetve régi játékokból emulátorral kiszedett gyűjtésekből kiindulva.

Itt a régi játékok témák, és nem alapanyagok. A képi világot és hangulatot ragadta meg a művész koncepciós rajzokhoz hasonlóan, és ülteti át színes képekbe.

Beasts_Reunion_by_Orioto.jpg


Az illető egy 30 éves grafikus, Mikaël Aguirre, aki nem csak a témában alkot, de a poszt keretein belül csak erre térünk ki. Van deviantart, tumblr, és twitter oldala, ahol megtekinthetőek, letölthetőek, megvásárolhatóak (nyomtatásban) a képei.

Big_Blue_by_Orioto.jpgOrioto deviantart / videogame remakes album (link)
Orioto twitter (link)
Orioto tumblr (link)

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr154593227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.07.16. 17:54:56

bocs, ha lett volna már, de deadendthrills-t is meg kell említeni, mint gamés háttérképeket fényképező kisparost.
süti beállítások módosítása