The legend of Zelda- Ocarina of time N64 magyarítás

2014. március 30.

Külföldön nem meglepő, hogy eredetileg japán nyelvű konzolos játékokat fordítanak le rajongók a nyugati világnak érthetőbb angol nyelvre. Persze csak emulátoros felhasználásra, az emulátorban felhasználható ROM szerkesztésével (bár vannak példák egyedi kártyák gyártására néhány platformon...)

Itthon ennek nem igazán volt még nagy múltja (talán ez az első?), a Magyarítások Portál "honosítóbázis" oldalán a konzolok fordítása esetén eddig csak XBOX és Playstation játékok fordításáról tudtak számot adni... ez idáig.

lozocotemu.jpg

Ugyanis egy Gingsz fedőnevű játékos/fordító elkészített egy teljes szöveges/grafikai fordítást a Nintendo 64-re megjelent The legend of Zelda- Ocarina of time játékhoz. (link)

A ROM (link) futtatásához az 1964 ultrafast változata ajánlott, a Project64 emulátorban megfagy a program- a grafikai szerkesztés/fordítás miatt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr325885346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.03.30. 21:51:29

valami képeket, mert a limkelt oldalon se nagyon van. vagy videót, ha szabad kérnem.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2014.03.31. 14:15:56

@manson karcsi: Ha letöltöd, megnézheted te is amúgy :) De ha nagyon kell, este rakok fel.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.03.31. 15:53:26

@Sunsetjoy: mobilról macerás az ilyen, gondolom megérted. ;)
süti beállítások módosítása