Szerkesztés ismét

2014. június 22.

Bár múlt év őszén volt már kint ez a felhívás, de ismétlés a tudás anyja :)

A RetEmu blog a gyakoribb tartalomfrissítés érdekében szerkesztő/cikkírót keres, aki hetente legalább egy-két hírrel, ismertetővel, friss videóval, érdekességgel szolgálná ki az olvasókat.
Megjegyzendő, hogy szerintem egy blog tartalmi értékét a posztok minősége, és nem az özönvíz-szerű, Facebook, tumblr, twitter oldalakra való hírfolyam-szerű bejegyzések adják meg. Így ezektől általában én tartózkodtam, de bizonyos mennyiségben és korlátok között feldobhatja az összképet.


Természetesen ha a bővebb, tartalmasabb írásokat érzed magadénak, és ilyeneket írnál, az akár még jobb is lehet (hiszen a blog eddig is részben ezeket helyezte előtérbe). Az eddig megismert rovatok (lásd oldalt a kategóriákat) és témák kellően lefedik az oldal témarendszerét, de egyéb idevágó, érdekes megoldásokra nyitott az oldal.

Én magam is folytatom természetesen az oldalt, ahogy időm és energiám engedi, ellenben a gyakoribb posztok nem ártanának, ezért is a felhívás :D
Mellékesen még van kiadó hely az oldal Facebook-csoportjának szerkesztői, tartalmat hozzáadó posztjára (ide helyezve a fentebb említett hírfolyam-dolgokat), illetve keresünk még egy, blog.hu sablon szerkesztésben kiigazodó embert, aki az oldal kinézetének javításában segítséget nyújtana.

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr346397959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása