Lezárás

2019. február 19.

Egy hónap híján hét évvel ezelőtt, 2012. március 20-án indult el a Retemu.blog.hu, amelyet mindvégig egyedül szerkesztettem - kisebb-nagyobb szünetekkel tarkítva. Néhány poszt megosztásra is került a blog.hu ajánlódobozában, index2 főoldalon (ezek minden esetben az általam is kedvelt Gépismertető rovat posztjai voltak, természetesen főleg a magyar számítógépek kerültek rivaldafénybe ezen megosztásoknál).

Már az elmúlt év összesen 5 darab posztja is előrevetítette azt, ami most véglegesen realizálódott: nem rendelkezem már annyi idővel és "elhivatottsággal", hogy a blogot akárcsak minimális szinten is tartalommal bővítsem.

Ezért úgy határoztam, hogy a Retemu.blog.hu általam történő szerkesztésének vége, az oldal ilyen módon lezárásra kerül. Az elmúlt év végén még tervben volt egy új helyszínre való "költözés", de ennek az előkészületei sem mentek olyan irányba, amely az új honlap "életre hívását" egyáltalán indokolták volna.

Azt egyáltalán nem zárom ki, hogy vendégírásokat eszközöljek majd egy másik oldalon, felületen (amelynek készítése elvileg folyamatban van más által), de "vezetője", "egy személyes szerkesztője" nem leszek sem ennek az oldalnak, sem más ilyen témával foglalkozó oldalnak.

 

Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy megpróbálkozik azzal, amit itt eddig csináltam, és érdekli az oldal továbbvitele, annak megbeszélés után szerkesztői teljes jogosultságot adok, hogy továbbvigye.

Ha valaki ilyen témában már készít ilyen oldalt, ahová tartalomként megfelelő lenne bármely itt megjelent írás, előzetesen engedélyt adok rá, amennyiben feltünteti, hogy ki az eredeti szerző (Sunsetjoy), valamint honnan került átemelésre (retemu.blog.hu).
Amennyiben így teszel, utólag is szólhatsz, megköszönöm.

 

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a látogatásokat, a megosztásokat, a hozzászólásokat az elmúlt évekből!
Retróban és élményekben gazdag további minden jót!

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr3014637634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.20. 00:01:08

Köszi a munkád!!!
süti beállítások módosítása