Egy kiállítás gépei- Programajánló

2013. április 27.

Sajnos a II. Retro számítógépkiállítás (amely Komárno/Komárom városában került megrendezésre) időben való kihírezésére nem került sor, de még időben összeállítottunk egy csokrot az elkövetkező időszak ilyen irányú eseményeiből.

A korábban már megírt retro kiállításról, valamint az itt ajánlottakról is részben szó van abban a helyszíni riportban (link), amelyet az itcafé készített a Csokonaiban tartott kiállítás főszervezőjével, Szakács Gáborral (Sakman).

Veletech- Telekommunikációs és informatikai kiállítás (Mobilarena & Prohardver)

Bár az éves rendezésű esemény fő profilja főleg a jelen és a jövő informatikai és telekommunikációs trendjei és eszközei, a gyártók előadásain, modding és tuningversenyein, illetve a retró mobiltelefononokon kívül helyt kapott egy retro játékkonzol és számítógép kiállítás is. Akit a felsorolt dolgok érdekelnek, holnap, április 27-én látogasson ki a Veletech-re!

Időpont: 2013. április 28., 10:00 - 18:00
Helyszín: Budapest, Millenáris B Épület (Nagycsarnok)
Belépőjegy: 800 Ft (14 év alatt és 60 felett ingyenes)

Honlap (link)

Szegedi retro számítógép, video- és quartzjáték kiállítás

A budapesti kiállítás testvérprojektjének tekinthető 2 napos rendezvény negyedik alkalommal kerül megrendezésre, a címből adódóan Szegeden, a Kálvária sugárút 23. (Gogol utca 32.) cím alatti Agórában (akiknek a déli város közelebb van, mint Budapest, vagy az ottanira nem tudtak elmenni).

Sőt ez ingyenes kiállítás! Minden további a plakáton olvasható.

4retroszeged.jpg

Árok Party 2013

Idén nyáron már tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a 8 bites gépek fanatikus rajongóinak rendezett találkozója, amely a korábbi évekhez hasonló rendezvényprogramokkal: előadásokkal, versenyekkel, zenés programmal, demoshow-val... (hivatalos oldal, programokkal itt: link)

Helyszín: Simon István Általános Iskola tornaterme, Ajkarendek.
Időpont: 2013. Július 05-07.
Belépőjegy: 2000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr395249286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása