Évkönyv- Videóévkönyv 1980 I.

2017. május 21.

Körülbelül egy éve készítettem egy videót, amelyet nem osztottam meg itt a blogon, csak Facebook-csoportokban. A pár éve elkezdett Évkönyv rovat újragondolásának szántam, kompaktabb, rövidebb, ugyanakkor valamivel látványosabb információmegosztásnak. Ezt a videót most itt is megosztom, véleményezzétek nyugodtan, jó-e az irány. Megéri nagy képernyőre rakni, nem nagy betűkkel van telerakva :)

"Zenés kalendárium, 1980-ból: mind a bemutatott konzol ekkor került nyilvános eladásra, mind a hallható zenék ekkor jelentek meg. A főcím alatti muzsikát leszámítva, az lehet, hogy 1982-es :)"

Zenei tippeket (ismert slágerek bizonyos évekből) és hardvertippeket is várok, a bőség olykor zavaró tud lenni, tippekre könnyebb reagálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr9812530683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2017.05.23. 07:55:36

@manson karcsi: 1980-ban ez volt a sláger. Mindig abban az évben sláger/toplistás szám lenne alárakva zenének. Persze abban az évben volt más is, de ide ez jött. Érdemes megfigyelni, hogy a zenéhez van szerkesztve a videó (nem a szöveg, hanem a kistévén futó cucc).

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2017.05.24. 08:43:05

@Sunsetjoy: azt néztem is egyébként, ügyes. a boc-roybgiv klippje jutott eszembe róla: www.youtube.com/watch?v=yT0gRc2c2wQ
süti beállítások módosítása