Honlap a Facebookon

2012. október 05.

Szemfülesebbek esetleg észrevették már, hogy az oldalon a kommentelési lehetőségek kibővültek, ugyanis immáron már Facebook profillal is lehet kommentálni az oldalon. Nem tudom, hogy ez a módszer ki lesz-e használva, de nem tartott semmiből aktiválni.

Ugyancsak látható az oldaldoboz területen a Keress minket a Facebookon rész, ahol az új Retemu Facebook-oldal érhető el, illetve látható, hogy kik tagjai az ottani közösségnek. Persze ezek a dolgok egy kicsit is járatos embernek korántsem újdonságok, csak megemlítem, hogy növekedjen a karakterszám:)

És hogy mi is lesz a Facebook oldalunkon? Nos, új poszt aktiválásakor (ha nem időzített) az megosztásra kerül az oldalon, könnyebb az esetleges megosztás, kommentelés. Mindezek mellett olyan rövid híreket, a témához kapcsolódó képeket, írásokat is meg fogok ott osztani, amelyekről nem születik a blogon írás.

http://www.facebook.com/retemu
A RetEmu blog Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr904822565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.10.06. 19:29:57

hallottam már erről az úgynevezett facebukról, de nem tudom, mire is lehet jó ez az úri huncutság.
süti beállítások módosítása