Nyárvégi szünet

2014. augusztus 07.

A blog az augusztusi hónapban a korábbiaknál (egy-másfél hetente új poszt) is ritkábban fog frissülni, részben pihenési célból, részben pedig másik személyes hobbim időleges előtérbe helyezése miatt.
A júliusi hónap számomra is meglepő, a bloghoz képest nagy látogatottsága reményeim szerint legalább egy maréknyi rendszeres és rendszertelen látogatót hozott, ezért jelzem (számukra is), hogy jelenleg még egy személyes oldalként a rendszertelen frissítések eddig is jellemzőek voltak :)

Nem mondható biztosra, hogy egy bejegyzés sem fog születni (talán már volt ilyen az elmúlt 2,5 évben), de az sem, hogy ezen kívül egynél több lesz még.

Gondolom mindenki tudja, hogy ha a blog Facebook oldalát kedvelitek ("lájkoljátok"), akkor minden bejegyzésről azonnal értesülhettek- akárcsak a régi módszer, a hírolvasó RSS feed használatával.

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr856581261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása