Retemu új sablon

2014. szeptember 23.

Mint az elsőre is eléggé feltűnő, a blog új sablont próbálgat- a később finomuló megjelenítés alapját ez a stílus fogja (elviekben) képezni. A posztok tördelésének javítása (ugye máshová rakja a szövegeket a képeknél) majd a véglegesítéssel egyidőben, utána fog megvalósulni- szóval az abból adódó hibákról tudunk.

Ezzel ellentétben viszont jó lenne a látogatóktól némi visszajelzés, hogy milyen szempontból legyen változás, mi jó megoldás, milyen színvilág, betűméret az, amit a legtöbben pozitívan vennének. Ha nem érkezik nagyon visszajelzés, akkor kizárólag saját döntés lesz a dologból... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr66725393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.09.24. 22:00:31

jó lesz ez. jobb, mint volt. mobilon meg úgyse látszik a csicsa.

Adsr 2014.09.26. 13:04:37

Nekem? Hűha. Túlságosan minimalista. De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz ;-).

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2014.09.26. 23:02:48

Kicsinyítenem kell sztem a posztoknál a betűméretet- részben a szerkesztés/írás közben nagyon szétdobálja a képek mellett a dolgot. Meg amúgy is.
@Adsr: Lesz majd valamikor színvilág is, amikor időm lesz rá. :)
süti beállítások módosítása