Szavazás nyárra

2015. június 28.

Mivel még nem próbáltunk közvetlenül szavaztatni az olvasókkal, most erre is sor kerül- vagyis, hogy melyik téma az, amiről a legtöbben olvasnának szívesen- minél előbb. A címmel nem azt sugalljuk, hogy a nyár végéig tart a szavazás, hanem hogy a nyáron mi legyen a felhozatal :)

A szavazás hűlt helye :D

(Azt hiszem, hogy csak bejelentkezett blog.hu azonosítóval lehet szavazni- ennek hiányában pl. a Facebook-poszt alatt is megteheted kommentben a RetEmu FB-oldalán)

A bejegyzés trackback címe:

https://retemu.blog.hu/api/trackback/id/tr667579752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2015.07.12. 11:30:51

Nos, mivel szinte percre pontosan 2 hete indítottam a szavazást, itt az ideje az egyértelmű eredmény kihirdetésének (pláne, hogy kikapcsolom a szavazófelületet).

Milyen témájú poszt legyen a következő hosszabb írás?

-Gépismertető- Valami ismertebb de még a 85-95 korszakból 9 szavazat
-Névjegy- Multicart-gépek, hardveres emulációk, stb. 3 szavazat
-Gépismertető- Valami kevésbé ismert a 85-95 korszakból 2 szavazat
-Gépismertető- A keleti blokk sorozat folytatása 2 szavazat

Futtotak még:
-Gépismertető- Ismert/ismeretlen 85 előttről / 95 utánról 1 szavazat
-Zenemlék- Korábbiak folytatása, új válogatás, mindegy 1 szavazat
-Hardvermorzsák- Bővítők, kiegészítők, perifériák innen-onnan 1 szavazat
-Műfajmustra- Elfeledett rovat folytatása/újraindítása 1 szavazat

Mint már írtam, elég egyértelmű az állás, magasan nyert a 85-95 közötti ismertebb hardver kategória, a toplista többi helyezettjének összesített szavazatainál is többet szerzett egymaga.
Ennek figyelembevételével arra jutottam, hogy a következő Gépismertető a nyáron a Super Nintendo Entertainment System lesz. Az elmúlt három évben egyetlen Nintendo által gyártott hardver került terítékre (N64), pedig jelentős gyártó - ezért most a felvázolt intervallumon belül ez teljesen megfelelő jelölt.
A toplista többi helyezettje is sorra fog kerülni, és bár sorrend nem biztos, nem lesznek elfelejtve, valószínűleg még a nyár folyamán megjelenhetnek.
süti beállítások módosítása